Brand Perfumes

Солодкі жіночі парфуми. Топ 10- ароматів

Вибираючи парфуми для себе, другої половинки або в подарунок близьким, багато хто віддає перевагу безпрограшному варіанту – аромату з гурманськими нотками карамелі, ванілі. Виявляється, найсолодші парфуми входять до числа найбільш купованих через асоціації, що виникають при їх носінні. Наприклад, торти, пряники або цукерки сприймаються як нагадування про дитинство, свята або затишний батьківський будинок. Загалом гурманські аромати підіймають настрій, розслаблюють і дарують майже дитяче відчуття щастя.

 

  • Yves Saint Laurent Black Opium Nuit Blanche

Ця версія легендарного Opium пропонує вам чашку кави з молоком, спеціями, апельсином та карамеллю. Одним словом, справжнє зимове диво.

  • Zadig & Voltaire This is Her

Як щодо цього аромату: молочний каштан, лоскотливий ніс перець, збиті вершки, сандалове дерево та гіркий жасмин. Аромат зацукрованих фруктів та смажених каштанів.

 

  • Estee Lauder Sensuous

Рекомендується всім любителям солодкого: ніжний кокосовий візерунок із пряним мускусом, ваніллю та спеціями нагадує морозиво, шоколадний крем та карамель. Ніжний жіночий аромат для мрійниць.

  • Agent Provocateur Fatale Pink

Соковита груша доповнена вершками, яблучним пирогом, цитрусовим соком та пелюстками лотоса.

 

  • Kilian Love By Kilian

Мабуть, найсолодший аромат у всьому величезному сімействі Kilian. І, мабуть, один із найбільш обговорюваних: хтось пахне ароматом ягідного ванільного сиропу, хтось пахне білими квітами та карамельними льодяниками, ірисками з трояндами та пудрою. Багато хто відчуває гірку траву з медом або полуничним зефіром.

  • Zadig & Voltaire This is Her
Імператорська тубероза з молочною карамеллю, виноградом та крем-брюле, бадьорий еліксир від відомого американського бренду. Двоє каліфорнійських друзів є засновниками бренду Juicy Couture і чудово знають, що потрібно для гламурного, успішного та активного життя.
  • Trussardi Donna Trussardi 2011

Якщо хтось запитає вас: «Який парфум солодший за солодкий?», то, не відповідаючи, можете сміливо вручити йому флакон Trussardi Donna у біло-золотому кольорі. Тут заховані кисло-солодкі фрукти та білі квіти, відтінені молочною вершковістю. Деякі гурмани порівняли цей жіночий аромат із фруктово-вершковим йогуртом.

  • Lancome La Vie Est Belle

Бестселери: La Vie E Belle Lancome, кислий із чорної смородини та груші, доповнений шоколадом та зефіром. Загальне враження таке, що ви отримали в подарунок на удачу великий кошик фруктів та солодощів. Недарма назва цього аромату перекладається як «Життя прекрасне».

  • Montale Vanille Absolu

Смачний, східний та солодкий аромат створює навколо дуже бентежну атмосферу. Це найкращі ванільні парфуми. Вони повністю розкривають чуттєвість та м’якість білої квітки

 

  • Givenchy Live Irresistible Blossom Crush

Опинитися на тропічному березі, смакуючи екзотичні коктейлі під пальмами. Звучить чудово, адже його ароматична композиція по суті перенесе вас на далекий пряний острів на краю Тихого океану.