Brand Perfumes

Щоденний догляд за обличчям

Догляд за шкірою обличчя повинен складатися з декількох етапів, тому не потрібно чекати вражаючих результатів при купівлі одного дорогого крему проти зморшок, нехтуючи етапами очищення, тонізації та зволоження.

Основні етапи догляду за типом шкіри обличчя

  • Нормальний тип. Основні характеристики: дрібні пори, гладкий рівний тон шкіри, відсутність надмірної чутливості. Основний догляд включає вмивання прохолодною водою або протирання обличчя кубиками льоду з травами або фруктам. Корисним може бути масаж обличчя — це покращує кровопостачання клітин шкіри та підвищує їх еластичність. Не забудьте очистити і злегка зволожити шкіру. Раз на тиждень можна використовувати скраб, після чого наносити живильну маску або крем.

 

  • Сухий тип. Основні характеристики: тьмяний вигляд, часто роздратована шкіра. Щоденна процедура складається з очищення тоніком або молочком, нанесення денного крему та вечірнє очищення, а потім нанесення зволожуючого крему. Ви також можете використовувати скраб: просто вибирайте засіб з дрібними абразивними частинками, які не пошкодять суху шкіру.

 

  • Жировий тип. Основні характеристики: підвищення утворення підшкірного жиру, розширення пор, жирний блиск, темні плями, акне. Для правильного догляду за таким типом шкіри необхідно 3-4 рази на день наносити освіжаючий без спиртовий лосьйон. Для зволоження нанесіть легкий згладжуючий крем. Маски з глини також підсушують, матують дерму і наповнюють її корисними інгредієнтами. Використовуйте скраб двічі на тиждень на очищену і розпарену шкіру.

 

  • Комбінований вид. Основні характеристики: утворення підшкірного жиру в Т-зоні та суха/нормальна шкіра на щоках. Очищайте шкіру щоранку та щовечора. Кращі види догляду: без спирту лосьйони, гелі на водній основі.

Особливості догляду за шкірою взимку та влітку

Головним фактором, який впливає на стан шкіри взимку, є холод. Власницям сухої та чутливої ​​шкіри особливо не пощастило цієї пори року, оскільки вона починає лущитися та червоніти. Тому головним засобом у вашій зимовій косметичці є хороший захисний крем. Оскільки взимку сонце часто буває яскраве, пам’ятайте про належний рівень захисту SPF від 30 і вище. Також у цю пору року важливо не забувати про внутрішнє харчування, тобто постачання організму вітамінами у вигляді корисних продуктів і вітамінних комплексів і добавок (особливо вміст омега-3 ).

Влітку активніше шкіра виробляє шкірний жир. І тут важливо не перевантажувати її щільними текстурами, а віддати перевагу гелям та лосьйонам, які зволожуватимуть шкіру, контролюючи вироблення шкірного сала. Ефект можна закріпити мінеральною пудрою, що матує, нанесеною на основний догляд.

 

 

Нехай це буде лише 5 хвилин вранці та ввечері, головне регулярність. Догляд за шкірою – така ж гарна звичка, як чистка зубів та пиття чистої води.