Brand Perfumes

Аромати для чоловіків та жінок на весну: який парфум найкраще підійде для теплого сезону

Весняні аромати зазвичай знаходяться десь між літніми та зимовими. Але коли температура підвищується, швидше відчується запах літа. І все-таки приємно додати до свого весняного аромату трохи зимового аромату. Довгоочікуваний прихід весни означає не тільки зміну в гардеробі, але і в наших парфумерних шафах, на зміну насиченим, терпким і насиченим ароматам приходять більш легкі, життєрадісні та екзотичні.

Жіночий аромат Guilty pour femme, Gucci

Верхні ноти: Рожевий перець, Мандарин та Бергамот; середні ноти: Бузок, Фіалка, Герань та Роза; базові ноти: Пачулі та Амбра.

Аромат для чоловіків і жінок Malatesta, Souls of the castle of love, V Canto

Верхні ноти: Мускус, Лілія, Апельсин та Мандарин; середні ноти: Шкіра, Тосканський ірис, Фіалка, Лаванда та Жасмін; базові ноти: Перець, Деревні ноти, Пачулі, Ваніль та Уд.

 

Чоловічий аромат Y Le Parfum, YSL Beauté

Верхні ноти: Яблуко, Альдегіди, Імбир та Грейпфрут; середні ноти: Шавлія, Лаванда та Герань; базові ноти: Боби тонка, Кедр, Олібанум та Пачулі.

Аромат для чоловіків та жінок Gold Myrrh Absolute, Herrera Confidential

Верхні ноти: Чорний перець та Безсмертник; середні ноти: Какао та Лакричник; базові ноти: Мірра та Ваніль.

Жіночий аромат Dolce Rose, Dolce & Gabbana

Верхні ноти: Червона смородина, Зелене яблуко та Мандарин; середні ноти: Троянда, Травнева троянда, Білий персик та Магнолія; базові ноти: Мускус, Світле дерево та Сандал.

Аромат для чоловіків та жінок Mixed Emotions, Byredo

Верхні ноти: Чорна смородина та Мате; середні ноти: Чай та Лист фіалки; базові ноти: Береза та Папірус.

Аромат для чоловіків та жінок Tom Ford Neroli Portofino

Верхні ноти: Бергамот, Мандарин, Лимон, Гіркий апельсин, Лаванда, Розмарин та Мірт; середні ноти: Африканський апельсиновий колір, Неролі, Жасмін та Пітоспорум; базові ноти: Амбра, Амбретта та Ангеліка.

Аромат для чоловіків Eros Versace

Верхні ноти: М’ята, Зелене яблуко та Лимон; середні ноти: Боби тонка, Ambroxan та Герань; базові ноти: Мадагаскарська ваніль, Вірджинський кедр, Атласький кедр, Ветивер та Дубовий мох.