Brand Perfumes

Як зрозуміти, які парфуми вам підходять?

Вибір парфумерного аромату — це дуже особиста справа, яка залежить від особистих уподобань і особливостей кожної людини.
Аромати неможливо помацати або побачити, але можна «відчути» — це, мабуть, найкраще слово для опису відчуття, яке виникає від усвідомлення їх присутності. Це впливає на настрій, впевненість у собі та може викликати будь-які почуття, але тільки якщо вибір правильний. Адже вибір аромату – це ціле мистецтво.

 

Декілька порад, які допоможуть вам розібратися у тому, як слід підійти до аромату

  1. Якщо вам подобається аромат, але ви все ще вагаєтеся, купіть міні-версію — вона протримається від трьох до п’яти днів, за цей час ви отримаєте уявлення про те, чи підходить вам аромат.

2. Краще не вибирати аромати в критичні дні та під час вагітності, їх сприйняття буде «дрейфувати», часом сильно змінюючись.

3. Не нюхайте відразу кілька запахів — максимум три, бо ніс «перестане працювати». Для початкового відбору використовуйте ароматизатори, нанесені на смужки спец. тестерного паперу.

4. Якщо ви любите часто міняти аромат і не хочете щодня задихатися, не купуйте великий флакон.

5. Будьте обережні, вибираючи аромати з кислими та гіркими нотками — у поєднанні зі специфічним запахом вашого тіла вони можуть мати плачевні наслідки. Те ж саме стосується і підвищеного потовиділення.

6. Слід визначити тип шкіри. Аромати можуть відрізнятися для жирної та сухої шкіри, тому виберіть аромат, який вам підходить. Якщо у вас жирна шкіра, краще вибрати ароматизатор на водній основі, який не містить багато олії. Якщо у вас суха шкіра, краще вибрати аромати з високим вмістом олії.

7. Вибираючи духи, ви повинні спочатку визначити, які ноти вас приваблюють найбільше. Це може допомогти вам дізнатися про ваші улюблені аромати.

Для тих, хто ще не навчився вибирати аромат. Скористайтеся послугами консультанта. Але навіть професійний консультант не зможе точно визначити, який аромат підходить саме вам!