Brand Perfumes

Аромати, які заворожують з перших нот!

Land Of Warriors The Vagabond Prince

Аромат має дуже велику піраміду. В його основі лежить аромат шкіри, який тут чути від першої до останньої ноти, доповнений дубом, різними зеленими нотами, березою — символом чистоти та світла, яке ми всі любимо. Запах смородини та гранату — сонячний плід, що символізує щастя. Що ж, дізнаймось, який це за аромат. Звичайно, це шкіра з дуже яскравими смолистими нотками, деревними нотками, трохи зелені на задньому плані та гіркуватість гранатової шкірки. Аромат дуже складний, багатогранний і так, дуже агресивний. Але водночас, попри нотки, аромат дуже чистий, створює відчуття легкості, сонця і сили.

 

Eden Cacharel

Аромат Cacharel’s Garden of Eden. Він був створений парфумером Jean Guichard в 1994 році та залишається популярним досі. Його піраміда містить безліч різних квітів і фруктів з деревною основою пачулі. Насправді ж пахне стоячими болотами, задушливими отруйними квітами — лотосом, лататтям, туберозою й мімозою, злегка лікарськими зеленими травами й динею. Ноти бази: Пачулі. Це дуже насичений, яскравий і насичений аромат, який буде супроводжувати вас протягом дня. Попереджаю — він призначений не для всіх, тому тестуйте, і якщо пощастить — він вам сподобається надовго. Інакше він вас нещадно задушить Вас. До речі, порада – носіть його тільки в дощову або сиру погоду, тоді цей безперечний шедевр аромату розкриється і покаже всю свою красу.

 

Aura Mugler Mugler

Ще одним парфумом на вологу, зелену та дещо отруйну тему є гучний аромат Aura від Mugler. Він побачив світ у 2017 році та позиціонувався як аромат неприкритої пристрасності, ніжності та чуттєвості, зведеної на рівень інстинкту. Спеціально для цього аромату була розроблена нота Тигрової ліани — молекула, яка за твердженням її творців має багатогранний, трохи гіркий і димний аромат зацукрованого мигдалю, а також втілює єднання квіткового та тваринного початків. Стартує цей аромат свіжістю ревеню, який потім переходить у величезну кількість різної, вологої, трохи навіть болотяної зелені з отруйними квітами, а потім осідає на шкірі красивою, яскравою не кондитерською ваніллю в обрамленній деревині. В цілому, це дуже самобутній і відомий аромат, який також дуже добре звучатиме в дощову, вологу погоду.

 

Lolita Lempicka Lolita Lempicka

Lolita Lempicka від однойменного парфумерного будинку Lolita Lempicka.Флакон цього аромату – це справжній арт-об’єкт, витвір мистецтва. Лавандовий колір, білий із золотими прожилками плющ та золотий хвостик, який є пульверизатором. Це дуже красиво і для багатьох любителів парфумерії стало справжнім фетишем! На цей час дизайн, на жаль, трохи змінили. Вміст флакона також нагадує дуже солодку отруту, в якій хочеться потонути. Це тягучий лакрично-вишневий нектар із пряним анісом та корицею, припорошений ірисово-фіалковою пудрою. Звучить дуже привабливо, але є в ньому деяка ціннісність вишневої кісточки, яка натякає на те, що це все-таки отрута, хоч і дуже солодко приваблива.

 

Songes Annick Goutal

У цьому дуже жіночному та яскравому ароматі представлений цілий оберемок тропічних квітів – тіаре, франжіпані, іланг-іланг, жасмин і солодка ваніль. Однак, я в ньому також ще відчуваю яскраву спеціальну гіркуватість мускатного горіха, амбру та відлуння ладану.Це тягучий, дуже теплий, солодко-медовий, квітковий аромат з легкою гіркуватістю спецій. Songes – це парфум, який може дозволити кожному створити свою власну, індивідуальну казку – острів своєї мрії, де все буде так, як захочете саме ви!