Brand Perfumes

Найкращі жіночі аромати на кожен день. Топ–7

Кодекс етики у парфумерній промисловості не може бути порушена. Наприклад, вибираючи аромат для офісу, не забувайте, що у колективі може бути алергік. У замкнутому просторі не можна використовувати зброю масового ураження у вигляді сильного східного аромату. Найкраще вибирати аромат, близький до шкіри. Легкий квітковий аромат ідеальний щодня влітку, а деревний аромат зі спеціями та смолами – взимку.

Легкий запах парфумів: типові ноти

Кожен парфумерний продукт має «піраміду» ароматів, розділену на кілька рівнів. Верхній відчувається в першу хвилину, середній іноді мають романтичну назву «множина» і починає розкриватися після верхнього, нижній, базовий шар, залишає посмак. Залежно від складу можна виділити кілька видів туалетної води.

Фруктовий

Він складається з фруктів, іноді доповнених ягодами, наприклад, аґрусом. Часто вибирається молодими та енергійними дамами для створення гарного настрою та підходить для будь-якого випадку. Цю воду також можна давати дівчаткам-підліткам для використання у школі.

Квітковий

Жасмин і троянда найчастіше зустрічаються в ароматах, але часто додають інші, іноді екзотичні. В основному його використовують мрійливі, ніжні та скромні панянки, щоб додати їм ніжності та чарівності.

Свіжа зелень

Ця туалетна вода нагадує запах свіжоскошеної трави, лугових рослин, листя, огірків. Чудово розкриває свої нотки навесні, коли дерева ще не зацвіли, але вже хочуть літа.

Дерев’яна

Комусь ці аромати здадуться надто різкими, але насправді вони дуже теплі та тонкі, залишаючи нотки амбри та кедра.

Східна

Вважається пряним, він поєднує в собі деревні та квіткові ноти. Він може містити орхідею, апельсин, ваніль і навіть такі спеції як кориця, гвоздика, коріандр. Найбільше підходить носити його на ніч, щоб додати шарму своєму образу. Прянощі пробуджують апетит і підкорюють оточуючих, особливо чоловіків.

 

  • Creed Asian Green Tea

Верхні ноти: Мандарин, Бергамот, Лимон та Неролі; середні ноти: Зелений чай, Чорна смородина, Фіалка, Геліотроп та Троянда; базові ноти: Мускус, Амбра та Сандал.

  • Omnia Crystalline Bvlgari

Верхні ноти: Бамбук та Груша; середні ноти: Лотос, Чай та Нирки чорної смородини; базові ноти: Мускус, Гваяк та Дубовий мох.

  • Donna Karan New York Be Delicious

Верхні ноти: Огірок, Грейпфрут та Магнолія; середні ноти: Зелене яблуко, Конвалія, Тубероза, Фіалка та Троянда; базові ноти: Деревні ноти, Сандал та Амбра.

  • Verbenas of Provence Jo Malone London

Верхні ноти: Вербена лимонна та Амальфітанський лимон; середні ноти: Кіпаріс, Ягоди ялівцю та Роза.

  • Elizabeth Arden 5th Avenue

Верхні ноти: Лайм (Квітка липи), Конвалія, Бузок, Магнолія, Бергамот та Мандарин; середні ноти: Жасмин, Тубероза, Болгарська троянда, Персик, Іланг-іланг, Фіалка, Гвоздика та Мускатний горіх; базові ноти: Мускус, Іріс, Сандал, Амбра, Ваніль та Гвоздика.

  • Byredo Gypsy Water

Верхні ноти: Ялівець, Лимон, Бергамот та Перець; середні ноти: Голки сосни, Ладан та Корінь ірису; базові ноти: Ваніль, Сандал та Амбра.

  • Noa Cacharel

Верхні ноти: Білий мускус, Півонія, Фрезія, Зелені ноти, Персик та Слива; середні ноти: Лілія, Конвалія, Зелена трава, Жасмін, Іланг-іланг та Роза; базові ноти: Кава, Ваніль, Коріандр, Сандал, Ладан, Боби тонка та Кедр.

Парфюми – квінтесенція жіночності, укладена в елегантний флакон. Пам’ятайте: парфуми, які ви носите, це ваша візитна картка.